donderdag 6 december 2007

aaargh

Door een twist in het lot, of matige planning buiten mij om, of snode plannen ben ik geboekt op een andere vlucht dan mijn collega's. Nog matiger is dat de vlucht snoeivroeg vanuit zürich vertrekt. Zo vroeg dat ik vanavond al in zürich moet zijn. Hotel geboekt, op kosten van de zaak. Nog even kijken of je werkelijk met iemand anders creditcard (van de zaak) kan betalen, maar me dunkt van wel.
Dan dus via Rome (!) naar Kuala Lumpur.
Verder is het lastig hier de laatste zaakjes voor bereiden, met een mee te nemen laptop die uitaard over (net) andere software en dergelijke beschikt, en medewerkers die al in Kuala Lumpur zitten, die een ander dag/nacht ritme hebben, en sowieso reeds overwerkt zijn.

Maar goed, ik heb een ticket, ik heb een paspoort dat nog 5,5 maanden geldig is (6 is eigenlijk vereist, maar de maleisische ambassade heeft mij gezegd dat "it should be no problem" omdat ik geen visum nodig heb (ik ben immer Nederlands) en ik een terug vlucht-ticket heb. Niet 100% chill op reis dus, maar het lijkt me sterk dat ze me terug sturen, en tijd en plek om een noddpaspoort te regelen is er sowieso niet.

Ik heb een hotel voor vanavond, en er zou in principe een hotel in Kuala Lumpur moeten zijn, en ik heb zowaar een route beschrijving van het vliegveld daar naar toe.

Als er niet al te veel mis gaat ben ik over een verloop van tijd in KL, en hoop daar verder te bloggen. Owja, en wat te werken natuurlijk
Groetjes, Reinout

1 opmerking:

Lucas zei

nou, da's niet gezellig zo in je eentje die reis. En extra stress met die omweg. Succes ermee in ieder geval! Intussen wordt ons bedrijf trouwens overgenomen door een groot internationaal engineering consultancy buro. Lijkt trouwens wel redelijk positief. Maar niet meer zelfstandig NLs bedrijf. Past dus mooi in 't rijtje KLM, ABN-Amro, Grolsch, Stork, Hagemeyer etc.
groeten en succes!