maandag 26 mei 2008

Even iets tussen door.

Mocht je mee willen helpen met het creeëren van eindelijk eens een goede plek om je muziek vandaan te halen, legaal, en afgestemd op jou behoeftes, bouw dan mee: dat is de beste manier om te zorgen dat het ook echt werkt! doe dat dus hier
Zo werken we samen naar een muziek platform, dat niet eghinderd wordt door rare beperkingen, eerlijk is en gewoonweg werkt!

dinsdag 20 mei 2008

Blogstop (tijdelijk)

Van de hoofdredactie

Na ruim negen maanden een zo'n beetje wekelijks weblog te hebben verzorgd voor de welwillende lezer, denk ik dat de tijd is gekomen op zoek te gaan naar nieuwe ideeën.

Ik doe deze mededeling met pijn in het hart, want tot op de dag van vandaag heb ik Bieslog KrakersKrabbels met het grootste plezier gemaakt.

Er ligt geen enkele externe aanleiding ten grondslag aan het besluit er voorlopig uit te stappen.
KrakersKrabbels wordt bezocht door een kleine, trouwe schare lezers en blogspot wil graag doorgaan.
Ook ben ik niet uitgekeken op internet - juist nu is het medium in beweging en blijft het enerverend de ontwikkelingen te volgen.
Maar mijn gevoel 'dat er iets moet gebeuren' houdt aan.

Het bedenken van nieuwe plannen vraagt enige afstand en weinig tijd. Die ga ik de komende maanden dus nemen.
Levert het denkwerk een spannend idee voor internet op, dan klop ik meteen aan blogspot, zoals afgesproken. Het zou kunnen dat ik wellicht wat samen ga schrijven, of over iets anders, maar, het is dus ook goed mogelijk dat een vernieuwd Krakerskrabbels na de zomer gewoon doorgaat...

Krakerskrabbels is voorlopig gesloten, maar de hoofdredacteur blijft bezig met 'wat zich aandient of in hem opkomt'.

U hoort van mij.

Kraker

zaterdag 3 mei 2008

verslag
Koninginnenach: Een kruising tussen stand-up comedy en vrijmarkt! Niet alle vernieuwende projecten in het theater zijn een onverdeeld succes. Ondanks de ongetwijfeld professionele instelling en achtergrond van de comediens (o.a. Javier Guzman, die het halverwege de show toch ook niet meer zag zitten) kwam dit nooit echt lekker van de grond. Verder wel ouderwets gezellig met clubgenoten als oud 203 bewoners en onze club amateur filosoof.


Na afloop nog wat biertjes gedronken, en gecrashed in Amsterdam.


Volgende dag met een tamelijk grote groep op stap, en met Noorse en Hamburgse, die beide frans spraken Amsterdam door gecrossed: eerst te voet, en daarna een boot gekaapt. Wel netjes voorbetaald overigens: Een rondvaart van 3 uur die door goed uitgeruste bootjes om ons heen en een aardig zonnetje, meer het karakter van een mobiel festival had.


Volgende dag, zoals aangekondigd in de vorige blogpost, een tournooitje voetbal meegebald. ouderwets met een biertje in de hand een beetje rond hobbelen!


Vrijdag de eerste werkdag gehad. én een huisbezichtigd. Maar zoals u merkt aan mijn ietwat gehaaste schrijfstijl, moet ik nu al weer gaaaen, om de trein te halen, wegens een ouderwets bezoek aan de K.S.V.Sanctus vigilius, daar zij Lustrum hebben. René Froger schijnt er ook te zijn, maar we gaan toch maar.